Profil

Præsentation

Jeg er uddannet dyrlæge fra den Kongelige Veterinær- og Landbohøjskole i 1992 og har arbejdet i smådyrspraksis i næsten 20 år, heraf 15 år i Dyrlægehuset i Kolding. I lige så mange år har jeg interesseret mig for naturmedicin og alternativ behandling af både mennesker og dyr og har deltaget i mange kurser i årenes løb - det har givet mig et helt andet syn på sundhed og sygdom end da jeg startede på dyrlægeuddannelsen.

I 2001-2004 tog jeg en uddannelse som heilpraktiker, en tysk lægeeksamineret naturmedicinsk uddannelse i alternativ behandling af mennesker.

I foråret 2016 afsluttede jeg en 3-årig efteruddannelse i veterinær homøopati med fokus på behandling af akutte og kroniske lidelser hos hunde, katte og heste. Med min baggrund som både dyrlæge og alternativ behandler kan jeg tilbyde en seriøs helhedsorienteret behandling af dit dyr.

Patientens ve og vel er afgørende for mig og jeg samarbejder meget gerne med din faste dyrlæge og henviser også til traditionelle dyrlæger når jeg mener der er behov for det. Mit fokus vil altid være det bedste for dyret.

Jeg er medlem af DDD (Den danske Dyrlægeforening) samt BAHVS (The British Association of Homeopathic Veterinary Surgeons).

Nyeste kurser om homøopati: 

  • 2018: startet på en 3-årig postgraduat kursus i homøopati i Dublin, Irland (Dynamis kurset ved Jeremy Sherr)
  • 2017: Seminar om homøopatisk behandling af angst/stress ved Dr. Paul Herscu i Keighley, England
  • 2017: ”Homeopathy One”- konference i Brügge, Belgien
  • 2016: Den holistiske tilgang til kræftpatienten - baggrund for cancer og behandling af cancer hos dyr ved den anerkendte engelske dyrlæge og homøopat Sue Armstrong (forfatter til bogen ”Cancer in animals. What is to be cured?”).

Erfaring som praktiserende dyrlæge: 

  • 2013-2014: assistent hos Dyrlægegruppen Vestjylland (Lemvig og Struer)
  • 1997-2013: assistent i Dyrlægehuset Kolding
  • 1995-1996: assistent på Gentofte Dyreklinik
  • 1993-1995: assistent i blandet praksis i Worksop, England